okej, inte min bästa dag ..

 
 
För det första var jag tvungen och gå ut i detta förbannade kalla väder för att gå på möte. Så satt på mig mina sockor och stövlar och gick ut osminkad. Min buss kom inte. Såklart. Så fick åka bondbussen som jag inte gillar, och plusset på det var ju att (förlåt) en seg turk skulle köra den också, eller köra var att överdriva. Vi rullade i stort sett fram, i typ 20 km/h...
Sen när mötet var klart så skulle de såklart regna också (så väldigt tacksam för glasögon när de regnar, NOT) så man såg ju inget, vart blöt i håret, busshelvetet kom inte då heller så fick gå hela vägen till stan. Höll på att bli överkörd av en dåre i en stor ful bil.
Köpte mig en efterlängtad B&J. Sen satt jag på 701:an som ett mongo och var lagomt irriterad av mer anledningar än dom jag räknat upp, så det var kul. 
Sen höll jag på att drutta på arslet på väg hem från bussen, vid stora vägen. Jag tackar gudarna att jag inte blivit överkörd idag och att jag fått min glass. Tack.  

Men är det någon gullig människa där ute som vill muntra upp mig och min dag, får ni mer än gärna göra det, ni får en stor fet bamsekram då. 
 
Okej, ber om ursäkt för min negativitet också ..